Memurluktan Zabıta Memurluğuna Geçiş Sınavı

26 Ocak 2024

Zabıta Memuru ihtiyacını Belediyemiz Memur personelinden karşılamak maksadıyla; Belediye Zabıta Yönetmeliğinin başlıklı 16. maddesi "Başka Memurluktan Naklen Geçiş" başlıklı 16. maddesi gereğince; yönetmelikteki şartları taşıyan personele yönelik olarak Zabıta Memurluğuna sınavla atama yapılması, ilgi sayılı Başkanlık Olur'u ile uygun görüldüğünden; Memurluktan Zabıta Memurluğuna geçiş sınavına katılmak isteyen ve bahsi geçen yönetmeliğin ilgili maddelerindeki şartları taşıyan personel, 30.01.2024 Salı günü mesai bitimine kadar, dilekçe ile İnsan Kaynakları Müdürlüğüne şahsen başvuru yapacaktır.

Önemli Not: 30.01.2024 Salı günü mesai bitimi sonrası başvurular kabul edilmeyecektir.

Zabıta memurluğuna atanma dilekçesi için buraya tıklayınız.
2024 yılı başka memurluktan naklen geçiş sınavı için açılacak kadrolar için buraya tıklayınız.
Belediye Zabıta Yönetmeliği için buraya tıklayınız.