Atakent Hobi Bahçesi Çekilişinde Hak Kazananlar Listesi

08 Ocak 2024

Atakent Hobi Bahçesi çekilişinde hak kazanan asil listedeki isimlerin, 15 Ocak 2024 ile 16 Şubat 2024 tarihleri arasında Belediye Başkanlığı Ana Hizmet Binası; 3. kat, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne müracaatları gerekmektedir. Ücret yatırılması sonrasında sözleşme imzalanabilecektir. 23 ay için parsel ücreti 3 bin 800 TL, engelli parsel ücreti 950 TL’dir.

Ücreti yatırmış ve sözleşmesini yapmış olan parsel sahiplerinin, bahçelerini teslim alma tarihi 15 Nisan Pazartesi günüdür.

15 Ocak Pazartesi - 16 Şubat Cuma tarihleri arasında sözleşmelerinizi Belediye Binası, 3. kat, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde yapabilirsiniz.

Asıllar listesi için buraya tıklayınız.

Gazi, Şehit yakını kategorisi için buraya tıklayınız.

Engelli bireyler kategorisi için buraya tıklayınız.

Yedekler listesi için buraya tıklayınız.

Engelli bireyler yedek liste için buraya tıklayınız.