EZGİNİN GÜNLÜĞÜ KÜÇÜKÇEKMECE’DEYDİ

10 Eylül 2019

Küçükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Göl Şenliği’nin 10. gününde, 1980'li yıllardan itibaren müzik dünyasında önemli bir yer edinen ve uzun yıllardır birlikteliklerini sürdüren 'Ezginin Günlüğü' sahne aldı.

Grup, dillere pelesenk olan şarkılarıyla konseri izlemeye gelen dinleyicilere nostaljik ve keyifli bir gece yaşattı. İki saat boyunca sahnede kalan Ezginin Günlüğü'nün seslendirdiği “ Eksik Bir Şey, Kanto, Yan Kalbim, Aşk Olsun, Martı” başta olmak üzere tüm şarkılara hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti.

“Küçükçekmece’ye Teşekkür Ederiz”

Küçükçekmece’de uzun zamandır konser vermediklerini ve seyirciyi çok heyecanlı bulduklarını ifade eden grup, “ Bizi tanıyan, şarkılarımıza eşlik eden, enerjik ve güzel bir seyirci ile karşılaştık. Okulların açıldığı bu ilk günde pazartesi olmasına rağmen evlerine kapanmayıp konsere gelen tüm dinleyenlerimize teşekkür ederiz” mesajı verdi.

“Müzik Anlayışımızdan Hiç Ödün Vermedik”

Ezginin Günlüğü, yıllardır her yaş ve kuşak tarafından dinlenme ve sevilmelerinin sebebini ise “Müzik anlayışımızdan hiç ödün vermedik. İşimizi severek yapıyoruz. Ezginin Günlüğü, istikrarla müzik arasındaki ilişkinin en güzel örneklerinden biridir. İnandığımız işi yapıyoruz ve etkilerini görüyoruz” sözleriyle açıkladı.

“Kemal Çebi’ye Teşekkür Ederiz”

Göl Şenliği’nin 10. akşamında, 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu’nun 97. yılı anısına Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve Zeybek halk oyunları gösterileri sahnelendi. Gösterileri ilgiyle izleyen ve kutlamalara coşkuyla ortak olan vatandaşlar, yazın son günlerinin şenlikle keyfe dönüştüğünü ifade ederek, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye teşekkür etti.