10 KASIM TURNUVASI ŞAMPİYONU KOSOVA GÜÇSPOR

06 Aralık 2019

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Futbol Turnuvası sona erdi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuva, Küçükçekmece Belediyesi Kemal Aktaş Stadında, İkitelli Spor ve Kosova Güçspor arasında oynanan final maçı ile sona erdi. Finalde, rakibini 3-0 gibi net bir skorla yenen Kosova Güçspor şampiyon oldu.

Turnuvanın 3’üncüsü ise rakibi Küçükçekmece İdmanyurdu’nu penaltlarla geçen Küçükçekmece Spor oldu.

Şampiyonluk İçin Büyük Mücadele

Kemal Aktaş Stadında 10 Kasım 2019 tarihinde saat 09:05’de, Söğütlüçeşme Spor ile İstanbul Trabzonspor arasındaki açılış maçı ile başlayan ve takımların şampiyonluk için 1 ay boyunca mücadele ettiği 10 Kasım Atatürk’ü Anma U-17 yaş Futbol Turnuvası, İkitelli Spor ve Kosova Güçspor arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi. Turnuvada, 5 Grupta, 20 kulüpten 400 lisanslı futbolcu mücadele etti.

Çok sayıda taraftarın izlediği final maçı sonrasında dereceye giren takım ve futbolcular, kupa ve madalyalarını, Küçükçekmece Amatör Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ve Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi’nin elinden aldı.

TURNUVA SONUÇLARI

Turnuva Şampiyonu: Kosova Güçspor

Turnuva 2’incisi: İkitelli Spor

Turnuva 3’üncüsü: Küçükçekmece Spor