BELEDİYE MECLİSİNDE BÜTÇE GÖRÜŞÜLDÜ

11 Ekim 2023

Küçükçekmece Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanvekili Gökhan Gümüşdağ başkanlığında, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. 2024 yılı bütçesi ve performans programının görüşüldüğü oturumda, bütçe oy çokluğu ile kabul edildi.

Kemal Çebi: Şeffaf ve çözüm odaklıyız

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi meclis toplantısında yaptığı konuşmasında, ‘’Şeffaflık, hesap verebilirlik, hizmet ve çözüm odaklı olmak, etkili ve verimli bir şekilde hareket etmek göreve geldiğimiz ilk günden itibaren önem verdiğimiz konular arasında yer almıştır. 2024 yılı bütçesinde geçmiş yıllarda olduğu gibi Küçükçekmecenin ihtiyaçlarını önceliklendirdik.  Son beş yıldır tüm bütçelerde tamamen Küçükçekmece ihtiyaçlarına yönelik, siyasi endişelerden uzak, vatandaşların önceliklerini ele alabilmekti amacımız. Çalışmalarımızda bize güç veren, 2024 performans programı hazırlık sürecini yöneten ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Oy çokluğu ile kabul edildi

Toplantıda meclis üyeleri 2024 yılı performans programı ve bütçe kalemlerini tek tek görüşüp oyladı ve 2024 yılı bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.