MİNİKLER HEM SPOR YAPTI HEM EĞLENDİ

30 Nisan 2019

Küçükçekmece Belediyesi’nin öğrenciler için düzenlediği, Fiziksel Etkinlik Müsabakaları’nda renkli görüntüler yaşandı. Müsabakalara katılan yüzlerce öğrenci spor yaparak hem eğlendi, hem öğrendi.

Arif Nihat Asya ilkokulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalara katılan öğrenciler, Bowling, Top Yuvarlama, Çift Ayak Atlama, Çemberle İş Birliği, Fasülye Torbası Atma gibi oyunlar oynadı. Müsabakaları, Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Bilgili ile Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt da izledi. Müsabakalara katılan öğrencilerin performansı ise büyük beğeni kazandı.

YARIŞMA DEĞİL TEMEL SPOR EĞİTİMİ

Küçükçekmece Belediyesi ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü müsabakalar kapsamında gerçekleşen ilçe finaline katılan öğrenciler doyasıya eğlendi. İki gün süren etkinlikte, yarışma niteliği olmadan katılım ön planda tutularak ilkokul 1, 2, 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında temel spor eğitimi çerçevesinde, performans ve rekabete dayalı olmayan çok yönlü oyunlar oynandı. Dereceye giren okullara ve öğrencilere, kupa ile madalyaları düzenlenen törenle protokol üyeleri tarafından verildi.