MİNİKLER ENGEL TANIMADI

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Küçükçekmece Trafik Eğitim Parkı, Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencilerini ağırladı.

Halkalı’da bulunan Küçükçekmece Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’na giderek parkı gezen 16 otizmli ve zihinsel engelli öğrenci eğlenceli bir gün geçirdi. Küçükçekmece Belediyesi’nin 2015 yılında hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk engelli parkuruna sahip Trafik Eğitim Parkı’na giden engelli çocuklar uzman eğitmenler ve toplum polisleri tarafından hem uygulamalı hem de pratik trafik eğitimi aldı.

80 BİN ÇOCUK FAYDALANDI

Trafik Eğitim Parkı Yöneticisi Melek Bozacıoğlu, Türkiye’nin ilk engelli parkuruna sahip Küçükçekmece Trafik Eğitim Parkı’na büyük ilgi olduğunu belirterek, Trafik eğitim Parkı’na bugüne kadar 80 bin kişinin geldiğini söyledi.