BAŞKAN ÇEBİ, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

31 Mayıs 2019

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı.

Küçükçekmece Belediyesi Yemekhanesi’nde gerçekleşen bayramlaşmada herkesle teker teker el sıkışan Kemal Çebi, personelin Miraç  kandilini ve bayramını tebrik etti.

“BAYRAMDA KÜSLÜK OLMAZ BARIŞIN”

Kemal Çebi, “Görev süremde sizlerle sık sık bir araya gelmeye çalışıyorum. Eşit ve doğru hizmet verebilmek, haktan, hukuktan, adaletten asla uzaklaşmamak, temel hedefimiz. İşyerinde saygı, sevgi hakim kılınmışsa ve orada yönetenler hak-hukuk-adaleti uyguluyorsa inanın orada hiçbir sorun kalmaz. Ailenizin, çocuklarınızın, anne ve babanızın kandilini ve gelecek bayramını tebrik ediyorum. Bu bayramda hem size hem ailenize barış, huzur, demokrasi, sağlık diliyorum. Sizlerden ricam burada olmayan ailenize de selamımı iletin. Selamlaşın, bayramlaşın. Herhangi bir sebepten dolayı küslük içerisinde olan varsa, mutlaka onlarla barışın el sıkışın” dedi.